En returtripp till Nalen för prisutdelning

Prisutdelning

Tre huvudstadsbor och en bonnläpp (till vänster)

 

Det som utmärker de mer heta bloggarna är ju att de är snabba att återge nyheter.

Jag är inte snabb.

Och förmodligen inte heller särskilt het.

Följande ”nyhet” är nämligen från oktober, men då flytt till ny stad, nytt arbete, samt nya snedsteg och duster i småbarnsföräldraskapet kommit i vägen så antar jag att jag bara får säga ”bättre sent än aldrig”.

Jag nominerades då till utnämningen årets lärresurs av Digitala Akademin för min spelifiering Krönika – En vandring i tiden. Det blev ett tredjepris, vilket jag ju får erkänna känns lite rötet (ursäkta göteborskan, jag kan inte hålla tillbaka den ens i skrift när känslorna tar över), men vilket ju naturligtvis ändå är en ära. Det uppmärksammades också en hel del lokalt här i Vara och Lidköping, vilket var ännu roligare.

Jag skulle också vilja passa på att (sent omsider) skicka en digital gratulation till vinnaren – Andreas Rahm Eriksson och hans eminenta HK-portalen som tog hem fem gånger så mycket pengar som jag – förmodligen tillräckligt mycket för en platt-TV 50″ eller större, alternativt en resa till tvåstjärnigt hotell på Kreta. (Dock diskuterade vi naturligtvis aldrig vad vi skulle göra med pengarna, så han kan naturligtvis ha använt dem till något helt annat – pensionssparande till exempel)

För den som är intresserad av vad ”Krönika – en vandring i tiden” är – klicka in er på fliken nedladdningar här ovanför och ladda ned den – den kanske inte revolutionerar din historieundervisning, men den kan möjligen ge dig en ny tanke eller två.

1 kommentar

 1. Tack för gratulationen!

  Tycker vi alla förtjänade att vinna för vi har alla gjort något för andra och den bonus vi ibland får i form av stipendier, priser är en liten summa jämfört med det jobb vi alla lagt ner på våra resurser.

  Hur har det gått för egen del sedan sist?

  Ps. Är ingen huvudstadsbo utan håller till i Vattholma, norr om Uppsala med hela 1400 invånare.
  PPs. Sköt om dig!

  /Andy

Kommentera

Your email address will not be published.